Spring til indhold

Få et alternativ til Paletten

Fra 1. juli kan du ikke længere bruge Paletten og dens funktioner. Men i stedet kan du benytte Boblberg, når du skal søge efter aktiviteter og/eller fællesskaber.

Odense Kommune ønsker et sundt, aktivt og selvstændigt liv for byens borgere. Odenses frivillige, sociale foreningsliv, motions- og rådgivningstilbud mm. er med til at sikre dette. I dag er tilbud, der er målrettet ældre mennesker, mennesker med handicap og mennesker med sindslidelse samlet her på Paletten for at gøre det nemt og overskueligt for både borgere og medarbejdere at finde det rette tilbud. Men Paletten lukker d. 1. juli, og derfor har Odense Kommune etableret et samarbejde med www.boblberg.dk, så foreningsaktiviteter kan vises her.

 

Digital platform for fællesskaber samt aktivitetsoversigt

Boblberg er en digital platform for fællesskaber. Her kan du fx søge efter aktiviteter, som du kunne tænke dig at være en del af, søge efter nogen at gå tur med, være ven/veninde med og meget mere. Og så kan du få et overblik over en lang række foreningsaktiviteter i din egen kommune.

Boblberg er udviklet i samarbejde med kommuner, brugere fra hele landet og et stort udsnit af organisationer, som har berøring med kultur, fritid, sundhed og det frivillige. I dag samarbejder Boblberg med +40 danske kommuner, og flere kommer løbende til.  

 

Hvordan fungerer det?

Du kan navigere rundt blandt de aktiviteter/tilbud, der er lagt ind. På Boblberg kaldes det for bobler.

Du kan både selv slå en bobl op, og du kan reagere på de bobler, der er slået op af andre – privatpersoner eller foreninger. Du kan også søge efter specifikke ting, såsom; krolf, badminton, sorggrupper eller på diagnoser som KOL, demens og lignende. 

Hvis en bestemt aktivitet vækker din interesse, kan du trykke på den og få vist flere informationer om fx tidspunkt, sted, tilmelding mm. 

 

For at kunne bruge boblberg skal man oprette en konto

Første gang du besøger www.boblberg.dk skal du oprette dig ved at opgive navn, alder, mailadresse samt kommune. På den måde præsenteres du for det mest optimale udvalg af fællesskaber og aktiviteter.